Old meets New

Waar mogelijk zullen de kenmerkende details en opvallende items zichtbaar blijven of teruggebracht worden naar de oorspronkelijke staat. Zo zijn de unieke elementen vanuit de gevel bijvoorbeeld ook weer binnen in de woningen terug te zien. Neem de grote raampartijen en hoge verdiepingen wat veel licht naar binnen brengt en een ruimtelijk effect geeft. 

Ieder woningtype heeft daarbij zo zijn eigen bijzondere elementen:

Type 1 - Unieke woning 2-laags met historische toren - ca. 144 - 152 m2

De hoekwoning beschikt over de kenmerkende toren die als trappenhuis fungeert tussen de verdiepingen, met bovenin een unieke ruimte die 360 graden zicht biedt over heel Katwijk. Beide woningen vallen op door de praktische inrichting met een ruime woonkamer en eetkeuken in combinatie met de hoge plafonds. De tussenwoning is voorzien van een woonkelder die vrij in te richten is voor wat er ook gewenst wordt. De enorme raampartijen zorgen in beide woningen voor veel licht en een prachtig uitzicht.

Type 2 - Unieke eengezinswoning 3-laags met hoge plafonds - ca. 82 - 84 m2

Deze eengezinswoningen zijn allemaal uniek ten opzichte van elkaar. De woningen krijgen de keuken en woonkamer op een aparte verdieping. Dit geeft de mogelijkheid om een mooie leefkeuken te maken en een gezellige zithoek in de woonkamer te creëren. Ook in deze woningen komen de hoge plafonds en grote raampartijen terug die zorgen voor veel lichtinval. De woningen hebben twee slaapkamers en zijn voorzien van een buitenruimte op de begane grond.

Type 3 - Ruim appartement met vide en buitenruimte - ca. 71 - 78 m2

Deze woningen zijn gesitueerd in de zijvleugel van het gebouw en zijn allemaal gelijkvloers uitgevoerd. De extra hoogte die ontstaat door het hellende dak biedt de mogelijkheid om de gecreëerde vide creatief in te delen. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken die aansluiten op een mooie buitenruimte en bevatten twee slaapkamers.

Terug naar homepagina